- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én nagyon szkeptikus vagyok az Adafruit könyvtár használatát illetően.
Az a kisebbik gond, amit már leírtam, hogy a számláló átfordul, van egy sokkal nagyobb:
Az 1 msec-enkénti megszakítás nincs kivédve.
Próbálgattam ezt a könyvtárat, de sehol nem akart működni, aztán megnéztem miért. Itt a képek.
Az 1 msec-enkénti megszakítás 7-8 microsec, ami pont a határon van. Elméletileg 50 microsecet írnak a határra, de én még olyan szalaggal nem találkoztam. Lehet, persze, hogy az eredeti Adafruit szalagok tudják, de ezek között a kínaiak között én még nem találtam olyat, aminél ne 7-8 microsec lenne a határ, tehát pont a kritikus "billegő" tartomány. -
Teasüti
nagyúr
Nem, ez a bekötés minden digitális szalagra vonatkozik.
Akkor egész jól ment, addig amíg be nem kavartak az objetumokkal
Eeegen, ezzel én is így vagyok.
Mai napig nem jöttem még rá a könyvtár felépítésének logikájára. Amikor azt hiszem a szintaktikát sikerült megértenem a legalapvetőbb 3 soros tutorial-lal az Arduino oldalán, akkor rájövök, hogy fogalmam sincs hogy kéne szétdarabolni a már megírt függvényeimet könyvtárakká.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest