- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
fecske13 #8044 üzenetére
Többféle lap van. Amiken ESP-WROOM-32 van, akkor semmi lényeges különbség nincs köztük.
Amiben különbözni szoktak pl. hogy hány GND láb van, meg hasonlók, továbbá a lábak mellé írt "név", mert nem mindig egyformán nevezik a lábakat. Ezért én többnyire a GPIO sorszámmal és nem a nevével adom meg a lábakat, hogy ha egy másik lapot választok ki, ne tekintse ismeretlennek a lábak elnevezéseit.Hangsúlyozom mégegyszer, hogy ha a képen ki van takarva annak a fém burkolatos százlábúnak a felirata, akkor az bizony többnyire ESP8266, nem 32. Persze az se rossz, de a párszáz Ft különbség ellenére a ESP32 SOKKAL többet tud, ma már nem éri meg ESP8266-ot venni. A 8266 programjai is futnak a 32-n is. A 8266-nak én egyetlen előnyét látom: fizikailag kisebb a kevés lábszám miatt, ezért ha picike helyre kell bepasszírozni, akkor az a 8266-al könnyebben megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged