- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
szuszinho #7199 üzenetére
Hú, akkor nem tudom :-(
Én amikor pár éve ráálltam az ESP-re, akkor már volt a 12E, ill. a NodeMCU klónjai, én azokkal kezdtem. Azokban van elég memória, hogy feltöltsük rá az Arduino rendszert. Megtanulhatod az ESP-n az AT parancsok használatát, de előbb-utóbb úgyis átállsz valami nagyobbra, és akkor már semmi hasznát nem veszed az AT parancsok ismeretének.
Én ezt
vagy ezt
Ezt még nem használtam, de nekem tetszik
Ezen meg van plusz GND, VCC, és I/O port csatlakozás, amiből mindig kevés van.Vagy ha egy kicsit több pénzt szánsz rá, akkor ez már alapvető minőségi ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest