Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
szuszinho
üzenetére
Hú, akkor nem tudom :-(
Én amikor pár éve ráálltam az ESP-re, akkor már volt a 12E, ill. a NodeMCU klónjai, én azokkal kezdtem. Azokban van elég memória, hogy feltöltsük rá az Arduino rendszert. Megtanulhatod az ESP-n az AT parancsok használatát, de előbb-utóbb úgyis átállsz valami nagyobbra, és akkor már semmi hasznát nem veszed az AT parancsok ismeretének.
Én ezt
vagy ezt
Ezt még nem használtam, de nekem tetszik
Ezen meg van plusz GND, VCC, és I/O port csatlakozás, amiből mindig kevés van.Vagy ha egy kicsit több pénzt szánsz rá, akkor ez már alapvető minőségi ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Xbox Series X|S
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- BestBuy topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold