-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Teasüti #6510 üzenetére
Ha már ezen rugózunk, most én is néztem pár oktató videót a szoftveres prell mentesítésről. Arra jutottam, hogy az elvi működés:
Ha érkezik egy jel, mérjük annak hosszát. Ha x időt, mondjuk 30 milit meghaladó időn keresztül jön a jel, akkor azt egy igennek vesszük.
Én meg addig azt hittem, hogy úgy működik, mint az állatok idegrendszerében:
Ha érkezik egy jel, azt automatikusan 1 igennek vesszük és utána 30 miliig nem érdekel mi történik, oda se nézünk, mert már van egy igenünk. Ha 30 mili után is van jel (prell mentes folyamatos jel) akkor tartósan igen, tehát a gomb folyamatosan nyomva. Vagy nincs jel és akkor a dolgozó felengedte.Ezt amúgy neurológiában refrakter stádiumnak hívják.
Melyik igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest