- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
válasz
vargalex #5899 üzenetére
Akkoriban négy cuccot néztem, hármat telepítettem, párhuzamosan nézegettem őket:
- Visual Studio: elolvastam az "adatvédelmi" tájékoztatót, és megszakítottam a telepítést...
- Platformio - nagyon nem tetszett, de már nem emlékszem, hogy miért;
- az Eclipse-hez készült Sloeber-rel pár napig küzdöttem, aztán feladtam... pedig sok dolog szólt volna mellette.
- és a már említett Atmel Studio 7 + VisualMicro: megtetszett.
De ez teljesen szubjektív, az AS7 valahogy kézre állt, különösebb gond [1] nélkül tudtam használni, így persze hogy jobban tetszett, mint az, amivel még egy "blink"-et sem tudtam összekalapálni
[1] - egy jelentős gondom volt, hogy a NodeMCU SPIFFS-be nem tudtam fájlokat feltölteni a gépről, de a VisualMicro fejlesztői a fórumban két órán belül elmondták a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest