- gerner1
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
válasz
Pubszon #5415 üzenetére
én szoktam vele kicsit trükközni. Fogom és tizedes értéknél levágom, majd inttel dolgozom tovább, amit felszorzok 10-zel. (24,5 fok = 245)
Ezután egyrészt kevesebbet foglal, másrészt kiíratásnál egy egész/rész függvénnyel gyorsan ki tudom íratni és nincs bonyodalom. Ezt már valamelyik webszerveren megcsináltam és működött is.
Ezt a kicsit csavart megoldást kipróbáltad már?Amúgy nem teljesen értem, hogy hol a gond és mit ír ki meg mit nem rendesen. Egy példán keresztül tudnád ezt személtetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- gerner1
- One mobilszolgáltatások
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Fotók, videók mobillal
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest