- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy mértem.
Más:
Tegnap megérkezett az új motorvezérlő shieldem. Csak most tudtam kipróbálni, és a probléma, amivel kínlódtam a múltkor (csak 32Hz-en tudtam meghajtani a motort, magasabb frekvencián nem volt nyomatéka) úgy tűnik, hogy itt nem jelentkezik! (TB6612 MOSFET driver van rajta) Még csak szárazon próbáltam, nem volt időm átépíteni a kocsit, de 1,2kHz-en úgy tűnik, hogy elég tisztességesen meghajtja a motort, és nem is melegszik (+ állítólag van benne vmi hővédelem), ráadásul 12bites saját PWM vezérlése van, és i2c-n lehet vele kommunikálni. Adafruit Motor Shield V2 másolat, annak a lib-jével kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest