- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Pedig azt várom, hogy leírjátok a tapasztalatokat, mert ha lesz időm, én is ki akarom próbálni. A mag szenzor nekem is alig változik, úgy tűnik, ez normális.
Értelmezés:
A panelon fel vannak rajzolva a tengelyek. Ha pl élére állítod, akkor a nehézségi erő egyik tengely irányában 0 másik tengely irányában maximális. Próbálgasd, és rájössz, mi micsoda. A számértékek önmagukban semmit nem érnek, valóban kalibráció kellene. A szögsebesség meg minden tengely irányába 0 (kicsi), ha áll, amíg forgatod, addig meg valamennyi. Itt se ér semmit az érték maga kalibráció nélkül. Az iránytűvel nem boldogultam. Való igaz, hogy mozgás esetén csak a gyorsulás és a szögsebesség együttese adhat jó eredményt, valahogy kiszámolva belőlük a jó értéket. Ha megtalálod a leírását, milyen képletekkel számolni, oszd meg lsz. Belegondoltam, de nem tűnik olyan egyszerűnek a képleteket levezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bittorrent topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest