- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
Felraktam egy viszonylag tömör megoldást az általad használt bekötéssel (a szegmensek hivatalos elnevezését használtam, a bekötés pontosan megegyezik a tiéddel). Közös anódos kijelzőhöz készült (a tiéd is), közös katódoshoz a 12.-18. sorokból ki kell venni a negálást.
Először bökj a "Code Editor" gombra, ott majd meg tudod nyitni a "Serial Monitort", aztán mehet a szimuláció (a soros monitoron írhatod be a megjeleníteni kívánt számjegyet).
A 25. sorban a 0-9 tartományon kívül eső számok esetén minden szegmens törlődik.
A 31. és 32. sorban nincs korrekt hibakezelés, de annyit láthatsz belőle, hogy a soros vonalról jövő ASCII kódot ("0" - 48 ... "9" - 57) át kell alakítani a megfelelő számjeggyé (ez nálad hiányzott).A tizedespont kezelésével nem foglalkoztam. Ha libraryt akarsz készíteni belőle, akkor valószínűleg nem fog különösebb gondot okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged