- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
printpro #3334 üzenetére
Saját szórakoztatásomra tököltem vele egy órát. Simán össze lehet rakni, és a kombinálás se gond. Pénzes melót nem vállalok, nem azért írom, de saját szórakozásra meg fogom csinálni, ha néhány nap múlva visszajövök vidékről, mert megtetszett a dolog, ahogy felváltva egyik, majd másik "műsor megy", változtatott fényerővel. A hue, saturation változtatás valószínűleg még élvezetesebbé teszi, de azt még nem próbáltam, mert képletekkel kell átszámítani az RGB-t, változtatni, majd vissza. :-)
-
gyapo11
őstag
válasz
printpro #3334 üzenetére
Pontosan. Egy-egy valamit könnyen le lehet szedni a netről, több valamit összerakni már gondot okozhat, és bejön még a távirányító kezelése, időzítési gondok lehetnek, villogni kezd, és könnyen beleszalad sok munkaóra a keresésbe, esetleg másik lib írása, vagy lib nélkül megírni, esetleg assembly betétekkel a sebesség miatt. Ha az ember magának csinál valamit, akkor ezek az idők nem pénzt jelentenek, hanem szórakozást. De ha pénzért megy, akkor nagyon alacsonyra tud leszaladni az órabér, ha menet közben feladja, akkor meg 0-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest