- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi-d
tag
válasz
Dißnäëß #23617 üzenetére
Szia!
Én is csináltam Arduino vezérelt erősítőt, de nálam a vezérlést a TFT kijelzőről lehet elvégezni. A bekapcsoási rutint úgy oldottam meg, hogy egy 230/5V adapter van készenléti üzemben, terhelés nélkül. Ha negnyomom a bekapcsoló gombot egy 5 másodperces időzítőn keresztül meghuzatok egy relét, ami ráadja az 5V-ot az arduinora és az erősítő trafóra a 230V-ot. Az arduino elvégzi az ellenőrzést, és ha minden OK, akkor árhidalja az időzítőt, és bekapcsilva marad az erősítő. Ha ki akarom kapcsolni, akkor a bekepcsoló gombot 2s-ig nyomva tartom, és az arduino elveszi az áthidaló jelet, és elejt a relé, megszakítva az erősítő és saját tápellátását is. -
rednifegnar
senior tag
válasz
Dißnäëß #23617 üzenetére
sztem ez a kondirol jaratjuk dolog eleg halott otlet, kondin hamar le fog esni a feszej (az oregedest nem is szamolom meg a hofuggest meg az esp esetleges egyeb megjosolhatatlan fogyasztas megugrasait) ide vagy sokkal nagyobb kondi kell vagy rendes taplalas, plusz teszteles (a szilardetst meghuzasa mennyit eszik?).
inkabb valami akku ami ha esik akkor esetleg feltolti magat vagy akkora kapcitasu hogy kb soha nem merul le.
forditva nem tudod megcsinalni? amikor eltunik az aram akkor elenged a rele es az rakapcsol egy akkutaplalast vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest