- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Skype adatvesztés
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Sebiferi #21599 üzenetére
Ha jól nézem akkor az esp32 az 5.2 alapján van. Nálam aRduibno IDE 2.2.1 van fennt
vicces módon az Espressif által 2.0.11, ha az Arduino ESP32 Boards csomag meg 2.0.13 ajánl :-)én nem használom az Arduinot ESP32 programozásra, csak a esp-idf közvetlenül hivogatom (működik Eclipse, Visual studio Code ill terminálból is ) Ott nekem az esp-idf master nem tudtam szálat indítani, mert hibaüzenetet ad. visszaléptem 5.1.2 releasere és ott jól működik minden. Portolnom kellett a kódot 4.3 ról 5.1.2 re....
folyamatosan változik, fejlesztőkörnyezet és a toolok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest