Hirdetés
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
üzenetére
- Igen, nem ma volt és tévedtem a nevében.
- de minden mást jól mondtam.
- amit osztottam link az usb-s, csak nem nézted meg.
itt van ismét:
- magyar itt
- mint írtam mindenképpen kell neki külső adapter, mert 5V -ről nem mozdul meg.
- itt a floppy meghajtó is, mert ha már kötekedni akarunk, akkor a floppy, az nem a meghajtó. de csak tipp, hogy a 3.5-ös kell neked
- ha jobb minőség kell, akkor sony, ha kaszpsz vhol.
- pci express kártya amit néztem, azon van floppy és ide is, ott ide card -nak írták. De azt nem linkeltem, mert usb-t írtál.
- nem értem miért ellenségeskedtek, semmi rosszat nem írtam, segíteni próbáltam, és hogy huszon év után rosszul emlékeztem a nevére, na bumm. -
válasz
üzenetére
Vannak ilyen poén projectek, ahogy rákerestem, nem is kevés. De ezek mind "work in progress", vagy ilyesmi, majdnem félkész stádiumban és nem is friss bejegyzések...
pl. [link] , szal. szerintem no-go, kivéve, ha végtelen időd van rá.
Kész megoldások vannak, többféle floppyhoz is. De PC bontóban célgépet is lehet rá építeni, ez nálunk is felmerült, mert az USB-s floppy emulátorokat nem mindet fogadták el a gépek, végül kollégám megoldotta, talált megfelelőt és tudta is programozni, letárolni a tucatnyi programot rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold