- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
its_grandpa #18960 üzenetére
gondolom a soros porton keresztül mert a nanónak nincs más.
Igen, usb-n keresztül küldöm az infót.
I2C kijelzőhöz a nano A4,A5 lábai kellenek, ha ezek szabadok, szerintem megoldható.
Szabadok, külön külön megy is mindegyik.Viszont a python nem tudta megnyitni a portot, ha az arduino ide nyitva volt. Emiatt a kérdés, hogy bírja-e a nano a terhelést, meg tudok e 2 sw-el is kommunikálni vele.
Aryes: Igen, ez már működik is évek óta. Viszont qnap nas-ra költöztem, és mivel van egy feles 2004 lcd gondoltam kiírtok vele pár fontosabb infót. Az új kód nem egy nagy valami [link] Ez meg a python script ami a gépen futna egy konténeren belül.
Ja, de akkor lehet az lesz 1-1 arduino nano, van is itthon több, és akkor külön az lcd miatt, meg külön egy a ledek miatt.
Igazából szeretek ilyennel szenvedni, csak tényleg úgy látom hogy 1 portot nem tud 2 sw használni. Legalább win alatt nem, lehet linux konténer alatt máshogy van már.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest