Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
razorbenke92
üzenetére
Lehet kapni kereskedelmi forgalomban ilyen Bluetooth pedált, van, amelyiknél meg tudták oldani a zajmentes működést, de az olcsóbbak jellemzően - pont az anyag spórolás miatt - jellemzően nem. Én viszont úgy döntöttem, hogy nem fogok 30+e Ft-ot kifizetni egy 2 gombos billentyűzetért
inkább megcsinálom jól. Elég kreatív vagyok. 
Persze tudom, hogy nem ezzel kapcsolatban kértél tanácsot

Nagyon örülök minden ötletnek

Egy optós távolságszenzor is tök jó megoldás lenne, de praktikus okokból olyan szerkezet kell, ami ad haptikus visszajelzést, és kisebb mozdulatokra nem reagál, rajta tudom tartani a lábam pl. két lapozás között, mivel játék közben nem látom se a lábam, se a pedált, szóval nincs lehetőség megkeresni, ha levettem róla a lábam, vagy elcsúszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
inkább megcsinálom jól. Elég kreatív vagyok. 

ekkold