Hirdetés
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Janos250
üzenetére
Én úgy olvastam, ha nem húzom fel belső ellenállással, akkor marad testen, és ekkor hiába kapcsolok rá testet, nem történik semmi, akkor 5V kell a lábra. mint pulldown esetén.
Ez a szitu:

Ha a 3 pin pullup, akkor 5V a kimenet, és fehérre vált a led
Én se értem, mert testre kellene bekapcsolnia, lehet hogy a 12V és 5V közti feszültség után is tud áram folyni, nem csak a 0V, ez a tippem.
A dobozban lévő 4pin csatin van a kapcsolt kimenet, ezeknek az R G B lábai mennek testre a különböző színek érdekében, ebből terveztem azt, ha az a láb test, akkor testre kapcsol az arduino is, jajjdejó, hát nem
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én se értem, mert testre kellene bekapcsolnia, lehet hogy a 12V és 5V közti feszültség után is tud áram folyni, nem csak a 0V, ez a tippem.
ekkold