- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Az alapvető gond az volt, hogy összekevertem a PN532 (ami nekem van) chipet egy 522 leírással, így az egyszeri inicializálás miatt volt a gond.
Ez a verzió ESP32-n működik a PN532 chippel.
Van egy 522-es is, de az ugyanezzel a programmal nem megy, majd ha lesz kedvem, tökölök azzal is.
Az egy kisebb téglalap alakú, ez, amit most használtam, az meg egy piros négyzet alakú.
Van persze a komplett Adafruit szoftver, ami jó, és elég sok mindent tud, de hát az ember meg akarja ismerni a részleteketAkkor is, ha az nem lesz olyan univerzális.
Elvileg tud a panel soros és I2C protokollt is, de azt nem próbáltam.
Ez 15.36 Mhz-es, van korábbról 125 kHz-es, de azoknak a megbízható használata nem ment.
Azzal elvileg semmit nem kéne csinálni, mert feltalálták a spanyol viaszt: semmit nem kell vele csinálni, ha közelíted a kártyát, UART-on küldi a kódot. Semmi mást, csak a kódot.
Az első példány, amit vettem, hol küldte, hol nem.
Vettem másikat, gondolván, gyári hibás. Az meg egyáltalán nem küld semmit.
Más:
Ha már megvan, megnéztem pár dolgot:
1. magyar személyi: olvassa, de randomos, azaz mindig mást ad. Ezt a módszert , ha jól tudom, az amerikai útleveleknél vezették be először. Kell hozzá ismerni a titkosítást, hogy visszanyerd a tényleges infót. Csak a kód első jegye állandó:08, ez jelzi, hogy random titkosított.
2.bankkártya: olvassa, és mindig ugyanazt a kódot adja vissza, nincs rajta randomizáló titkosítás (Erste és Revolut kártyákkal próbáltam.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Microsoft Excel topic
- PayPal
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged