- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kesztió #14487 üzenetére
Nagyon szép munka, miben lett ez tervezve? A 3D fájlt el tudod küldeni?
Az érdekel, hogy végülis az esp32 honnan kapja a tápot és milyen modul van beszerelve?
Én is azt akartam írni, amit dew28 kolléga, hogy egyrészt az elhelyezésnél nem mindegy, hogy a hőmérsékletmérő feljebb vagy lejjebb helyezkedik el a "hőforrásnál", de úgy látom, hogy lejjebb van.
Az az ötletem, hogy mi lenne, ha a fizikát használnád? Ahelyett a pici lyuk helyett, amin most "kinéz" a szenzor, csinálj egy csatornát: nyisd meg alul és felül az előlapot (a pereme mögött egy vékony, pl. 1x20mm-es hasíték), alakíts ki egy alagutat, amiben alul a szenzor, felül az esp van. Az esp hője felfelé törekszik, ez állandó légmozgást biztosít a csatornában, alulról pedig szívja befelé a szobahőmérsékletű levegőt a szenzoron keresztül.Egyébként ha máshogy nem tudod megoldani, nem lehet egyszerűen levonni azt az 1-1,5 fokot? Ha állandó ütemben működik az esp, akkor elég kiszámíthatóan állandóan ugyanannyival fogja torzítani a mérést. Lehet, hogy elég lenne egyszer kalibrálni, és onnantól tenné a dolgát. Végülis nem a Pfizer-vakcinát kell őrizni a cuccnak hogy annyira pontosan kelljen mérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged