- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos46 #14095 üzenetére
Erre szokták mondani, hogy most panaszkodsz, vagy dicsekszel?
75 évesen ilyen hozzáállás és nyitottság igazán példaértékű.
Én is C64-en kezdtem, megtanultam a gépi kódot is, amit AVR-rel már hasznosítottam is (nyilván nem ugyanaz a nyelv, de a logikája hasonló).
Ha bármi kérdésed van, ide nyugodtan írhatsz, a topik tele van okos és segítőkész tagokkal. Ja, és itt vagyok én is. -
Janos250
őstag
válasz
Janos46 #14095 üzenetére
Így a távolból nem sokat tudok mondani erre a konkrét problémára.
Először is: milyen lapot használsz? 5V-os, vagy 3,3 V-os.
Ha szenzorokat akarsz csatlakoztatni, akkor én nagyon javasolom
ennek az eszköznek a megvételét:
https://www.aliexpress.com/item/1005001564915722.html
Ha ezt csatlakoztatod az Arduino lábaira, tudod rögzíteni egy idő tengelyen, hogy melyik láb mikor, mennyi ideig lett alacsony, illetve magas. Ha ezt visszabogarászod, és összehasonlítod az eszköz adatlapjával, akkor látod, hogy ez ment ki, pedig emennek kellett volna. Így már gyakorlatilag meg is van a hiba, hova kell belenyúlni.
Higgyétek el, sokkal eredményesebben lehet dolgozni, ezzel a módszerrel, és nagyjából 2000 Ft az ára.
Szoftvert meg ingyen is el lehet érni hozzá, több félét is. Nem törött, vagy akárhonnan letöltött vírusosat! Könyvtárakkal - ha irodalmi könyvtárat használok - többnyire azt csinálom, hogy a .h és a .cpp fájlt átteszem oda, ahol a .ino is van. Ez némi hátránnyal jár ugyan, de előnnyel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dune: Awakening
- CNC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest