- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Nos, vettem ma 2-2db kondit azokból, amiket írtál, és párhuzamosan az infra vevő táp lábaira kb az infrától 1 centi közelségben ráforrasztottam 1-1-et mindegyikből, ahogy mondtad. Az eredmény bámulatos: ugyanúgy semmit nem csinál, ha külön tápról használom...Bedugom usb-vel, megy (viszont már olyat is csinál, hogy 1. gombnyomást érzékeli, a többit nem, csak ha kihúzom-bedugom a tápot, de ezt betudom program hibának, bár érdekes, mert eddig sosem csinált ilyet, mármint amíg programoztam, csak múltkor kezdte el, mikor próbálgattam a buck-okat, meg fesz.szintet lejjebb vettem, akkor kezdte el, és most is csinálja.). Vagy lehet, hogy kezd behalni az infrám?!
Pár hete, mikor elég kánikula volt, elfelejtettem 1-2 percig letakarni kint a napon az infrát, előfordulhat, hogy attól hülyült meg? Azt tudom, hogy a nap nem tesz jót neki.
Benne van már jó pár ezer forintomban a projekt, úgyhogy nem szívesen önteném le benzinnel, és gyújtanám meg az egészet, pedig már gondoltam rá.(#1416) gyapo11: vagy vakuzott egyet, ez tetszett.
(#1424) gyapo11: én 3 éve még C-ben "tanultam" programozni egyetemen (az anyagot ledarálta a tanár, mindenki csak pislogott egész félévben
), 1 és 2 évvel ezelőtt pedig ASIC tantárgyam volt, VHDL nyelven, elvileg Pascal alapú, de azt meg eléggé félvállról vette a tanár és a hallgatók is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest