Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
KFORboy
üzenetére
Na én nem félek megkérdezni semmit
Inkább feladom a büszkeségem és rákérdezek egy olyan dologra ami másnak tök triviális minthogy órákig keresgéljem mit is akarok 
Látjátok, itt is pár perc alatt megkaptam a választ... Egy kis negatív kritikát meg belefér
Amúgy meg sosem voltam rossz matekból, és az sem igaz, hogy majdnem megbuktam, de basszus, mikor tanultam én ezeket. Lehet hogy tök alap dolog, de eddig is megvoltam enélkül
Az általános iskolás tananyagnak a 90%-át már tuti elfelejtettem, Mitokondrium, éghajlati övezetek, mi a különbség az eposz és históriás ének között... Tudja a fene már 
Csak hogy valami értelme is legyen a hozzászólásomnak: nekem teljesen új ez a ThinkerCAD féle Arduino szimulátor... Gyors ki is próbáltam vele az abs() függvényt

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Inkább feladom a büszkeségem és rákérdezek egy olyan dologra ami másnak tök triviális minthogy órákig keresgéljem mit is akarok
ekkold