- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Janos250 #11980 üzenetére
Köszönöm hibátlanul működik! Ez zavart össze engem hogy a LOW a bekapcs és a HIGH a kikapcs.
De még ez magában nem elég, mert először a HIGH-ot kell megadni aztán a LOW-ot. Szóval a helyes sorrend az a következő:digitalWrite(46, HIGH); // NRF
digitalWrite(47, HIGH); // NRF
digitalWrite(31, HIGH); // SD card
digitalWrite(53, LOW); // RFID
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Janos250 #11980 üzenetére
digitalWrite(53, HIGH); <--- ezzel teszem passzívá? tehát ezzel teszem inaktívvá?
digitalWrite(46, LOW); <--- ezzel pedig aktívvá?
Akkor mg is van a probléma. Fordítva adtam meg a parancsokat. Úgy gondoltam hogy HIGH lesz aktív és a LOW-al passzív. De pont fordítva, haza érek kipróbálom.
Egyébként az 53,46,47,31 az SS lábak.
Az 53 az RFID, 46 és 47 az NRF és a 31 az SD kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest