- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #11845 üzenetére
Kiderült, hogy csak véletlenül működött nekem azonnal a pickit2 isp arduino ide alatt, ugyanis az újabb avrdude.exe már nem ismeri fel! Én viszont először az arduino 1.6.12 alatt próbáltam ki, amivel még rendesen működik. Úgy olvastam, hogy talán 1.8.4 alatti verzióknál még működik, afelett nem. Ha esetleg szeretnéd a pickit2 programmert isp-ként kipróbálni, régebbi ide alatt próbáld ki, vagy cseréld az avrdude-ot egy régebbi verzióra (az 1.6.12 alatt 2017 márciusi build van).
-
válasz
Janos250 #11845 üzenetére
Mi a kérdés? Leírás
Attiny85-höz kellett egy isp, eddig egy uno-t használtam (arduino as isp), de lassú volt és nem volt serial monitor lehetőség sem. Ez pedig mindkettőt tudja, igaz a serial-hoz a saját programját kell használni (pickit2 uart tool), de az nem baj, kicsit okosabb, mint az arduino ide beépített monitorja.Ha nincs meg az eredeti telepítő hozzá, innen le tudod tölteni, mert minden eredeti letöltési lehetőség eltűnt már a netről...
A kódfeltöltés szépen működik arduino ide alól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest