- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sajna a Fritzing-ben nem találtam ezt a fajta L289N vezérlőt, így nem tudtam szépen megrajzolni, de linkelek egy képet. Hasonlóan kötöttem be annyi különbséggel, hogy az ENA és ENB lápakat nem vezettem ki az Arduinora hanem hagytam rajta a jumpereket, illetve az 5V-os kimenetre nem kötöttem rá az Arduino VIN lábát. Viszont az L289N GND kivezetést plusszba rákötöttem az Arduino egyik GND lábára (ha jól emlékszem csak így forog a motor és a lenti rajzon is így van).
Illetve gondolom az mindegy, hogy a motor-t milyen polaritással kötöm rá az L289N-re....
Egyéb infó:
- az elem nem mertül le, továbbra is 8V+ van benne.
- ami érdekes volt, hogy szépen lement ~6V-ról pár másodperc alatt 2V alá. Ha kikapcsoltam, vártam picit akkor kicsit magasabb V-on pörgött mint amikor kikapcsoltam. Minél többet vártam két beindítás között annál magasabb V-ról indult. Melegedést nem éreztem sehol a nyákon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Corsair RM750x
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged