- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Régebben felhoztam ezt a 3.7v-os dolgot, de hamar túlléptünk rajta. Kicsitnézelődtem ebay-en és megtaláltam ezt a 18650 3.7V 9900mAh akkulátor pakkot töltővel együtt. Azt írja minden darab 9900mah. Ezzel talán tudnék helyet spórolni, mert elég lenne kettőt felhasználnom belőle. Ezek elvileg teljesen feltöltött állapotban 4.5v-os, teljesen lemerülve 3,6v. Ha sorosan kötném őket kapnék mondjuk 7.4v-ot, amit egy fesszabályzóval betudnék lőni fix 3.3v-ra. Itt mondjuk problémába ütközök, mert nem tudom létezik-e olyyan feszszabályzó arduinóhoz, ami változó feszültségből képes nekem fix 3.3v-ot előállítani. A másik ötlet az lenne ezzel kapcsolatban, hogy párhuzamba kötöm őket, ekkor ugye a kapacitás össze adódik a feszültség változatlan. Elméletben kapnék 18.000mah-t, ami véleményem szerint elég sok ideig elég lenne, és csupán kettő darab AA elem méretű akkumulűtort használnék. Van ebben valami értelmes? Vagy inkább a 3xAA 1.2v akut válasszam?
-
fpeter84
senior tag
Elméletben nincsen szükség szintillesztésre, mert az nrf lábai a doksija szerint 5V-toleránsak amíg nem viszed le 2.7V alá a tápfeszt, és ha max 3.6-ról fut az egész szett akkor irreleváns a kérdés... Az OLED panelen elvileg illene a bemenő jel oldalon egy ellenállásosztónak lennie, a vissza jelszint meg elég egy arduinonak... gond max akkor lehet, ha az I2C-t még az arduino maga húzza fel 5V-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest