- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Lassan egy hete megy 3db AA tölthető akkuról (HT7333 LDO-n keresztül) egy ESP12 lapom. BH1750 szenzor van rálógatva, és a lux meg a vcc értékeket gyűjtögetem percenként. Ma a szokásos 3.442V - 3.446V közötti értékek megvadultak, és kiugró, 3.414V - 3.47x értékek kerültek a log-ba. Utánanéztem a lehetséges okoknak, és 470 vagy 1000 mikrós kondit javasolnak a GND és a VCC láb közé az ilyen csúcsok kisimítására. Ezt felfogtam, meg fogom csinálni/próbálni.
Más. Mivel az ESP.getVcc() millivoltban adja vissza a mért értéket, ezerrel osztom, és az így kapott Volt értéket használom. Eddig ok. Viszont több helyen is találtam ilyen képletet:
So to get the 'correct' voltage in V you need to divided be 1024. Like:
float vccVolt = ((float)ESP.getVcc())/1024;Mi a búbánatért kellene 1024-el osztani? Ez valami baromság, vagy tényleg így van?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest