- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Van még egy ugyanilyen cuccom, ha lesz időm felforrasztom rá a lábakat és ki fogom próbálni azzal is.
Viszont az első ESP12 projektem révbe ért.
A múltkor linkelt fehér színű lapra forrasztottam rá, az aljára felment a HT7333 (köszönöm a korábban publikált mintát vargalex!) és jelentem működik!
Egyelőre csak egy breadboard-on van, de megy szépen a deep sleep - wake, meg minden amit eddig ki tudtam próbálni. Mondjuk a végleges összekötéseket (kábelek, ellenállások, csatlakozók stb.) nem tudom hogyan lehet kivitelezni breadboard nélkül... Ti hogyan csináljátok?
Most fedeztem fel, hogy létezik ESP-12S is, ami teljesen kompatibilis az E/F szériával, csak a wifin javítottak sokat: "Further improved antenna design, better signal performance". Az ára a szokásos... rendeltem is belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest