- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Van egy klón ESP32 lap, ESP-WROOM32 modullal. Valamint egy BMP-280 I2C-s szenzor. A kettőt összekötöttem, de valami nem kerek. Az ESP32 lábkiosztását a netről néztem, mert annyira klón, hogy még jelölés sincs rajta...
Levadásztam egy i2c tesztelő kódot, ami annyit csinál, hogy végigmegy a lehetséges címeken, és kiírja, ha talál I2C eszközt (címmel együtt). Ez azt mondja, hogy a 0x76-os címen talált egy i2c eszközt. Mivel más nincs is rajta, ezért jó eséllyel ennek kellene lennie a szenzornak.
Ezen kívül van egy példaprogram a BMP280-hoz. Ezt is lefordítottam, feltettem. Ez viszont azt írja ki, hogy nem talál eszközt.
Belenézve a BMP280 header fájljába, ott azt láttam, hogy a 0x77-en keresné, ezért a kódban újradefiniáltam a megtalált címet. Ez se segített rajta.
A szenzor 3,3 V-ot igényel, ezt az ESP32-től kapja. Ez lenne kevés? De akkor i2c-kereséskor miért találja meg? Valami ötlet, hogy mit nem veszek észre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Befutott a Borderlands 4 premier előzetese
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest