- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
Arduino IDE helyett használtok valami más fejlesztőkörnyezetet?
Keresek valamit, amivel jól lehetne kezelni a több állományból álló programokat, de pillanatnyilag tippem sincs, hogy mi lehetne igazán jó. Hirtelen felindultságból felraktam a PlatformIO-t és az Atmel Studio 7-et a VisualMicro kiegészítővel. Egy-egy NodeMCU-ra írt projektet berántottam mindegyik alá, lefordították (Arduinohoz érzésre jóval gyorsabban), feltöltötték gond nélkül. Húúú-ha érzésem azonban egyiktől sem lett, valószínűleg ezért, mert még lövésem sincs, hogy milyen potenciál van bennük. Szerintetek melyik mélyebb megismerésébe érdemes energiát fektetni? Vagy esetleg más tipp?
A Visual Studio-t kihagytam, mert a sok gigányi telepítőpakk indításakor ránéztem az adatvédelmi nyilatkozatra... na, menjenek a búsba
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest