- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
Persze, még jó, hogy nem adom fel.
Az autós projekt célja, hogy beoltsam a gyerekeimet egy kis programozással.
Egy kiállításon játszottunk EZZEL. Akkor rendeltem meg az alkatrészeket, hogy vmi ilyesmit csináljak, fillérekből.
Karácsony előtt aztán volt az újságban EZ a robot. A feleségem meg akarta venni, mondom felesleges, mert az enyém már most többet tud, mint ez.Reklámvideókban sosem látszik, hogy többet menne fél méternél, kerestem róla teszteket, és rájöttem, hogy kb arra megy, amerre szeretne, mert semmilyen szabályozás nincs benne. Szóval már csak a program hiányzik, és mehet a gyerekhez. De most láttam meg EZT, már ilyen is van, szóval most már ilyet akarok.
A bolygókerék is folyton megszorul, telemegy hajjal
, ez a hosszúhajú nők hátránya, akik nem szeretnek porszívózni.
A golyó nekem szerintem jó lenne úgy is, ha nem forog, csak csúszik, mert fékezné a lendületét a cuccnak. Vagy kisebb kerekek kellenének alá, vagy nagyobb áttételű motor, 1:120 a mostani1:40 helyett.
Amit a PWM frekvenciáról írtam tegnap, ahhoz nem tudtok mondani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest