- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Az nagyon jo cucc, nyugodtan megveheted!
Ha nem feltetlen akarsz penzt kolteni, bar tudom, van az ugy, akkor a millis() a te baratod! A peldaban ott van, hogyan hasznald.
A masik kerdest nem ertem. State machine-ekkel csinalod a programod? Mert akkor nem lehet kerdes... De jobb a switch-case...
Amugy ciklust while-al!
Minden keppen jo, ha megnezegeted a doksit. Legalabb gyakorlod az Angolt is! (Nem egy bonyolult szoveg.) Amugy a wiki-n legorgetsz alulra, es ott van ket (ingyenes!!!) tanfolyam, ha vegigcsinalod, profi leszel! (En, igy 18 ev szoszoles utan vegigolvasgattam, hogy tudjak velemenyt alkotni, es nagyon jo a TavIR!)
Ugyen nem valami ilyesmit csinalsz: [link]!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest