Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sakab

senior tag

Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Arduinóval írtam egy ESP-S3-ra egy futópad-okosító programot. Kiírja egy webes felületre a sebességet, dőlésszöget, megtett távot, időt és a Garmin mellkas pánt pulzusát valós időben valamint továbbítja az órámnak.
    Ezeket az adatokat szeretném megjeleníteni egy 3,2 inches LCD-n. Kijelzőt még soha nem programoztam, így ez teljes sötét folt számomra.
    Arra rájöttem, hogy ha SquareLine-ban megszerkesztem a kijelző kinézetét, majd az adott text boxoknak nevet adva, az Arduino kódban tudok hivatkozni rájuk, hogy melyik adatboxba mit jelenítsen meg. Ez eddig rendben van.
    Viszont ha kiexportálom az SL-ből a projektet, bemásolom egy közös mappába az Arduino alapprogrammal, még addig sem jutok el, hogy validáljam. Az összes függőség fel van telepítve, a kijelző felbontása, színmélysége helyesen beállítva, mégis mindig valami hibát dob.
    Nincs erre egy egyszerűbb, basic megoldás, program vagy bármi? Nekem nem kell se animáció, se semmi extra, csak kb. 6 db text box és esetleg egy egyszerű grafikon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés