Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ton-ton
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
A fejembe vettem, hogy építek egy ipari robotot, s ezzel kapcsolatban kérdezősködnék.
Az eljépzelésem az, hogy egy raspberry kezelné a billentyűzetet, monitort, mikro SD kártyát, és kiosztaná a feladatokat két arduinonak (s fogadná is az adatokat, elakadás, letudva a feladat, stb)
Az arduino vezérelné a léptetőmotorokat (robotkar)
S igen, két egymástól független robotkar lenne.
A kérdéseim:
-Egyáltalán jó helyen járok, vagy máshol kérdezzek?
-Programozás szempontjából mi lenne az ideális? Ha jól tudom a pithon fizetős ha nem magán felhasználásra szánom (termelő munkára szeretném használni)
-Melyik raspberry alkalmas erre a feladatra? (Arduino-t tudom) Pl. több usb az egyszerű csatlakozáshoz, stb.A léptetőmotorokkal tisztában vagyok, programozás alapjaival is (php), bár nyilván tanulnom kell majd... :)
S igen, ez elég soká fog tartani mire elkészül, ezt is tudom...Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombati hardverbüfé
- BestBuy topik
- RAID
- Forrmell.enn
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Horgász topik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold