Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ton-ton
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
A fejembe vettem, hogy építek egy ipari robotot, s ezzel kapcsolatban kérdezősködnék.
Az eljépzelésem az, hogy egy raspberry kezelné a billentyűzetet, monitort, mikro SD kártyát, és kiosztaná a feladatokat két arduinonak (s fogadná is az adatokat, elakadás, letudva a feladat, stb)
Az arduino vezérelné a léptetőmotorokat (robotkar)
S igen, két egymástól független robotkar lenne.
A kérdéseim:
-Egyáltalán jó helyen járok, vagy máshol kérdezzek?
-Programozás szempontjából mi lenne az ideális? Ha jól tudom a pithon fizetős ha nem magán felhasználásra szánom (termelő munkára szeretném használni)
-Melyik raspberry alkalmas erre a feladatra? (Arduino-t tudom) Pl. több usb az egyszerű csatlakozáshoz, stb.A léptetőmotorokkal tisztában vagyok, programozás alapjaival is (php), bár nyilván tanulnom kell majd... :)
S igen, ez elég soká fog tartani mire elkészül, ezt is tudom...Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold