Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Toma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudom hogy "szokás" ezt arduinónál.
Van pár adat ami jelenleg konstansként van kezelve, de szeretném ha Nextion kijelzőn lehetne módosítani. Jelenleg 2db float és 1db int értékről lenne szó, aminek van beviteli mezője a kijelzőn.
Ha beírok egy számot a megfelelő mezőbe, azt hogy tudom átvinni a programban egy változóba úgy, hogy ne legyen gomb hozzá ami elindítja az érték "átmozgatását", hanem beírom és megváltozik?
Amikor kikapcsolom az arduinot akkor a már meglévő EEPROM írás blokkal a változók értékeit lementem. Bekapcsoláskor a setup részben kiolvasom az EEPROM-ból az elmentett értéket.Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7330 27% 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gigabyte Aorus 12500h 64GB RAM 4060 512SSD
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold