- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
Elolvastam az első hsz-t (tudom, közelében nem vagyok, nem is leszek soha, de érdekelt).
Találtam pár hibát:
- 600 napja reggelt nick és minimum őstag rang, de azután sem jár automatikusan (notórius offolók gondolkozzanak mielőtt kérnek) és a Modok
egyetértenek a döntésben
Itt a sortörést ki kéne venni, mert elsőre olyan, mintha a modoknak járna még automatikusan az arckép.(ami nagyrészt igaz is, de a köv. sor módosítja a mondat értelmét)
- Elsőként álljon itt Parci hozzászólása: [link]
Ezt akárhogy nézem, eléggé az adatlapjának tűnik
- ne legyen vita arról, hogy xy miért kapta meg, pedig még csak őstag, senior tag... tessék elfogadni, és arra törekedni, hogy értelmes, konstruktív hozzászólásokkal váljunk hasznos tagjaivá a fórumnak;
Mivel már elég őstagnak lenni, ez törölhető.
Javitottam, viszont mostantol kezdve megkernek mindenkit, hogy az egyeb ilyen iranyu eszreveteleit /pl. ha rossz egy link, vagy valamilyen fogalmazasbeli ellentmondast talal/, akkor azt semmikepp se ebbe a topicba tuntesse fel, hanem tegye azt a Moderatort keresek! c. temakorben! Ezt a hsz-t meg ma ejfeleig torolni fogom. Koszi - tiv
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest