Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Elolvastam az első hsz-t (tudom, közelében nem vagyok, nem is leszek soha, de érdekelt).
Találtam pár hibát:
- 600 napja reggelt nick és minimum őstag rang, de azután sem jár automatikusan (notórius offolók gondolkozzanak mielőtt kérnek) és a Modok
egyetértenek a döntésben
Itt a sortörést ki kéne venni, mert elsőre olyan, mintha a modoknak járna még automatikusan az arckép.(ami nagyrészt igaz is, de a köv. sor módosítja a mondat értelmét)
- Elsőként álljon itt Parci hozzászólása: [link]
Ezt akárhogy nézem, eléggé az adatlapjának tűnik
- ne legyen vita arról, hogy xy miért kapta meg, pedig még csak őstag, senior tag... tessék elfogadni, és arra törekedni, hogy értelmes, konstruktív hozzászólásokkal váljunk hasznos tagjaivá a fórumnak;
Mivel már elég őstagnak lenni, ez törölhető.
Javitottam, viszont mostantol kezdve megkernek mindenkit, hogy az egyeb ilyen iranyu eszreveteleit /pl. ha rossz egy link, vagy valamilyen fogalmazasbeli ellentmondast talal/, akkor azt semmikepp se ebbe a topicba tuntesse fel, hanem tegye azt a Moderatort keresek! c. temakorben! Ezt a hsz-t meg ma ejfeleig torolni fogom. Koszi - tiv
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest