Hirdetés

Aktív témák

• Bash

őstag

válasz Janesz #450 üzenetére

Nem így működik a dolog. A képek cseréjéhez Grafiqs kollégának és nekem van hozzáférése. Ha éppen nem dolgozunk (urambocsá' dolgozó emberek vagyunk - fekete pont) és gép elé kerülünk általában belekukkantunk a topic-ba. Ha van új request, akkor elbíráljuk, de a 24 óra leteltét minden esetben megvárjuk, hogy a moderátoroknak legyen esélyük élni a vétójogukkal (elektrosokk). Ha ez nem történik meg, és a kép is elfogadható, amikor legközelebb erre járunk cseréljük az illető arcképét. Szégyenletes dolog, hogy a te esetedben ez a folyamat nem zajlott le 26 és fél óra alatt, azt hiszem ezért minimum akasztást érdemlünk.
    A te képeddel jelenleg egyébként az a probléma, hogy még megnézni sem volt esélyem. Tegnap többször is benéztem a topic-ba, viszont a 8 Mbit-em teljes erőbedobással sem volt képes még letölteni a képet a hiperszuper UW szerveréről, sajnos tengerentúli sávszélességük igen gyakran végtelenül megközelíti a nullát. Most, hogy minden körülmény ismert számodra, azt hiszem nem kerülhetjük el a kivégzést sortűz által. :(

[lAyCsI]!
    A képet nem tartom elfogadhatónak több okból sem. Egyrészt ha nem tudnám, hogy dohányzik, akkor nem jöttem volna rá, másrészt színvilága nem igazán illik a fórumba.

t|-|om!!
    A cserét nem támogatom. Annak idején el lett mondva, hogy jól gondoljátok meg, hogy milyen arcképet választotok, mellesleg a most belinkelt kép erősen hajaz Sipi arcképére.

Aktív témák