Aktív témák

• Hasek

Közösségépítő

válasz Plazer #1916 üzenetére

Nos bár azt kértem, hogy ne írd ki a nevem ha ilyen eszközökhöz folyamodsz, de én mégis úgy vélem, hogy úgy a legkorrektebb ha leírom az egész történetet, csak azért hogy a többiek is értsék hogy milyen folyamatok árán is történt ez az egész.

Történet:

Plazer kolléga felkeresett privátban azzal a kéréssel, hogy ebből készítsek neki avatart. Ez az esemény ekkor történt pontosan: 2008-04-13 21:17:35

Én mondtam hogy jó megcsinálom neki, csak a türelmét szeretném kérni. 3 nappal késöbb el is készítettem abból az alapanyagból ezt a párt:

Pontosan ekkor küldtem el a kész verziót priviben: 2008-04-16 13:56:00

Ez után tévedtem be a szerkeztő topicba, ahol láttam hogy Sirandrish kollega is ezt a képet kéri. A UPolás időpontja: 2008-04-16 10:02:47 és a kérés időpontja: 2008-04-12 08:29:50. Itt már gyanítottam hogy ebből gondok lesznek. Ezt követően még küldözgetett privátokat, hogy csináljam meg a kicsit(amit már korábban megcsináltam) meg fordítsam meg. Ekkor én írtam privit Plazernek: Most felhatalmazom magam, hogy közzétegyem az általam írt privát üzenetet:

De lenne egy kérdésem. Ugye nem azt akarod tervezni, hogy a Jag által készített képet, és ezt a kicsit összevegyíted, majd belinkeled a requestbe? Már csak azért mert én ahhoz akkor nem adnám a nevem egyrészt, ugyanis azt a másik képet nem én készítettem, másrészt nem tartom korrektnek azt, hogy felhasználod a más által készítette avatart az ő beleegyezése nélkül, ráadásúl nem is neked készíti konkrétan, és legfőkepp erről nem kérdezted meg. Csak ennyi lenne. Ha tévedek elnézésedet kérem, de a Szerkeztős topicban zajló folyamatokból, és az előző privieidből ezt szűröm le, lehet hogy tévesen, de jobb félni.

Úgy látszik nem tévedtem. Ő azt felelte nagyjából, hogy megfogja kérdezni az érintetteket az ügy érdekében, azonban úgy látom, hogy ez elmaradt.

Egyszóval én kérek elnézést a kellemetlenségért mindenkitől! Én csak segíteni szerettem volna, és eszem ágában sem volt kitolni bárkivel is... :(

Aktív témák