- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
nem kizart, hogy van ilyen arch-on, de meg egyszer nem lattam kozelrol ezt a disztrot (csak egy arch-os leirasban talaltam olyan reszt, ami segithet egy problemamon, viszont az nem teljes, csak egy kodreszlet egy forumon)
viszont sajnos ettol most nem lettem okosabb, ebben meg csak hasonlo sincs, mint amire nekem szuksegem lenne
esetleg - ha nem nagy keres -, megosztanad meg az init mellett talalhato (legalabbis ha jol olvasom az init file-t, amit feltoltottel) config nevu allomany tartalmat is? -
rt06
veterán
ha van initramfs, akkor a /boot konyvtarban lesz, initrd, initramfs, vagy hasonlo kezdetu nevvel
ez tobbnyire egy tomoritett allomany (.cpio.gz), ki kell csomagolni, es ott kell megnezni, hogy az init nevu file-ban mik vannakha van initramfs, valoban cpio.gz, akkor igy tudod kicsomagolni a /tmp/initramfs konyvtarba:
mkdir -p /tmp/initramfs
cd /tmp/initramfs
zcat /boot/initrd.cpio.gz | cpio -idv -
rt06
veterán
meg tudna mondani nekem valaki, hogy az arch linux initramfs-eben levo init script-ben van-e olyan fuggveny, hogy poll_device, es ha igen, akkor mi a tartalma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Trollok komolyan
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest