Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Na ja dd. Ez a LinuxLive nem tetszett. Egyrészt telepítős (nem szeretem), másrészt dizájnos egyedi felület ( parancssor jobban bejön) viszont tudott gyártani gombnyomásra telepítőt a korábbi amd64 arch iso-ból ezért gondoltam egyszer jó lesz ez is, de tévedtem. A 2012.07-s "gyártmányt" már faragni kellett

-
zhagyma
őstag
Semmi különösebb gond nem volt a scriptes / parancssoros "zöldmezős" telepítéssel. Gyakorlatilag ugyanaz mint amit a menüs csinál. Azzal egyetértek colomb2 kolllégával hogy egy kezdőnek nehezebb dolga lesz de gondolom majd hozzáigazítják az install guide-t.
Viszont a windows-os install pendrive "faragás" nem ment "gombnyomásra" ( windows volt kéznél ). Nekem hamajában ezzel és így sikerült:
Archlinux 2012.07.15 netinstall dual iso
LinuxLive USB creatorA pendrive volume nevet át kellett írni "ARCH_201207"-re és már ment is.
-
zhagyma
őstag
Na pont most estem "újratelepítésbe" és végigcsináltam pendrive-ról. Mivel nincs az új telepítőben /arch/setup ezért e szerint: install scripts
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB