- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Na ja dd. Ez a LinuxLive nem tetszett. Egyrészt telepítős (nem szeretem), másrészt dizájnos egyedi felület ( parancssor jobban bejön) viszont tudott gyártani gombnyomásra telepítőt a korábbi amd64 arch iso-ból ezért gondoltam egyszer jó lesz ez is, de tévedtem. A 2012.07-s "gyártmányt" már faragni kellett

-
zhagyma
őstag
Semmi különösebb gond nem volt a scriptes / parancssoros "zöldmezős" telepítéssel. Gyakorlatilag ugyanaz mint amit a menüs csinál. Azzal egyetértek colomb2 kolllégával hogy egy kezdőnek nehezebb dolga lesz de gondolom majd hozzáigazítják az install guide-t.
Viszont a windows-os install pendrive "faragás" nem ment "gombnyomásra" ( windows volt kéznél ). Nekem hamajában ezzel és így sikerült:
Archlinux 2012.07.15 netinstall dual iso
LinuxLive USB creatorA pendrive volume nevet át kellett írni "ARCH_201207"-re és már ment is.
-
zhagyma
őstag
Na pont most estem "újratelepítésbe" és végigcsináltam pendrive-ról. Mivel nincs az új telepítőben /arch/setup ezért e szerint: install scripts
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB