Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Na ja dd. Ez a LinuxLive nem tetszett. Egyrészt telepítős (nem szeretem), másrészt dizájnos egyedi felület ( parancssor jobban bejön) viszont tudott gyártani gombnyomásra telepítőt a korábbi amd64 arch iso-ból ezért gondoltam egyszer jó lesz ez is, de tévedtem. A 2012.07-s "gyártmányt" már faragni kellett

-
zhagyma
őstag
Semmi különösebb gond nem volt a scriptes / parancssoros "zöldmezős" telepítéssel. Gyakorlatilag ugyanaz mint amit a menüs csinál. Azzal egyetértek colomb2 kolllégával hogy egy kezdőnek nehezebb dolga lesz de gondolom majd hozzáigazítják az install guide-t.
Viszont a windows-os install pendrive "faragás" nem ment "gombnyomásra" ( windows volt kéznél ). Nekem hamajában ezzel és így sikerült:
Archlinux 2012.07.15 netinstall dual iso
LinuxLive USB creatorA pendrive volume nevet át kellett írni "ARCH_201207"-re és már ment is.
-
zhagyma
őstag
Na pont most estem "újratelepítésbe" és végigcsináltam pendrive-ról. Mivel nincs az új telepítőben /arch/setup ezért e szerint: install scripts
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Humble szökevények 500-1500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB