- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Na ja dd. Ez a LinuxLive nem tetszett. Egyrészt telepítős (nem szeretem), másrészt dizájnos egyedi felület ( parancssor jobban bejön) viszont tudott gyártani gombnyomásra telepítőt a korábbi amd64 arch iso-ból ezért gondoltam egyszer jó lesz ez is, de tévedtem. A 2012.07-s "gyártmányt" már faragni kellett
-
zhagyma
őstag
Semmi különösebb gond nem volt a scriptes / parancssoros "zöldmezős" telepítéssel. Gyakorlatilag ugyanaz mint amit a menüs csinál. Azzal egyetértek colomb2 kolllégával hogy egy kezdőnek nehezebb dolga lesz de gondolom majd hozzáigazítják az install guide-t.
Viszont a windows-os install pendrive "faragás" nem ment "gombnyomásra" ( windows volt kéznél ). Nekem hamajában ezzel és így sikerült:
Archlinux 2012.07.15 netinstall dual iso
LinuxLive USB creatorA pendrive volume nevet át kellett írni "ARCH_201207"-re és már ment is.
-
zhagyma
őstag
Na pont most estem "újratelepítésbe" és végigcsináltam pendrive-ról. Mivel nincs az új telepítőben /arch/setup ezért e szerint: install scripts
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest