Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex
üzenetére
Köszönöm Lenry és vargalex !
A megoldás az lett, hogy blacklist-re tettem az újabb kernelek x@r rtw88_8821ce támogatását ... Tehát létrehoztam a /etc/modprobe.d/blacklist.conf állományt ezzel a tartalommal: blacklist rtw88_8821ce ... és visszatelepítettem az rtl8821ce-dkms-git-et és újraindítottam a gépezetet. Pöpecz lett!

-
válasz
vargalex
üzenetére
Leszedtem a dkms-t. Az LTS kernel nem látja a kártyát és szerencsére így az öreg tp-link kártya működik és nem fagy ki a rendszer. Az aktuális linux kernellel elindul a wifi, de nem sokkal utána lefagy a rendszer és ugyanez van a ZEN kernellel is. A
options rtl8821ce msi=1bejegyzéssel is és ha kikommentelem, akkor is lehal. A manjaro telepítést már leszedtem.Más: Az mi célt szolgál, hogy a modprobe (uefi esetében) nem hajlandó felderítgeni a többi partíciókra telepített rendszereket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Óra topik
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Jogász topik
- Milyen routert?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB