- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila #7468 üzenetére
Kíváncsi vagyok mit fog mondani a fejlesztő. Nálam 1 giga felett evett, csak az rtorrent magában, igaz ebben a cache is benne van, már nem is emlékszem mennyi. De csak 4 torrent volt a kliensben, abból is csak 1 volt aktív, töltött le, alig pár GB terjedelemben. A neten is panaszkodnak, hogy sok memóriát eszik. Nagy procihasználatra nem emlékszem, igaz én anno i5-2520M és i7-2720M-es procikon próbáltam, amik szintén nem erőművek ma már, de egy RPi4-nél azért sokkal erősebbek.
A nagy memófogyasztást nem is annyira rovom fel, mert a qBittorrent sem keveset evett, igaz abba is bele volt számolva a saját lemezcache, meg a nagy memóriahasználatért cserében elég sok funkciót nyújtott. Végül nem is az erőforrás-használata miatt dobtam, hanem már vagy harmadszor fordult elő az évek során, hogy a qB-es fejlesztők képtelenek voltak annak a libtorrent-rasterbar libnek a változásait, fejlesztéseit lekövetni, amire a kliensük épül, ebből lett elegem. Egyszerűen a hozzáállásuk csapnivaló, lusták. Pedig amúgy a legjobb torrentkliens lenne.
Én végül transmission-cli-ra tértem át, ennek memóhasználata jóval kevesebb, rtorrentnél többet tud, procihasználata sincs nagyon. Főleg webes klienssel használom, de néha terminálból is tremc-vel. Nem egy nagy szám, nem tud sokat, de nekem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest