- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Köszi a clipman tippet!
Viszont történt ma egy érdekes dolog. Reggel az install SD kártyára történt az alábbi (hivatalos) guide alapján. Nincs is vele semmi gond, tökéletesen működik.
Viszont délután kotortam egy tartalék SSD-t (amihez van kábelem) és gondoltam felrakom inkább arra (azért mégiscsak gyorsabb mint a kártya) DE! valami oknál fogva egyszerűen nem értelmezi amit a /boot/config.txt -be írok. Így vc4 híján nincs sway (se overscan se semmi)
Legalább 4 guide alapján végigmentem mindenen de mindig ugyanaz, nem értelmezi a boot partíción lévő config fájl tartalmát.Mindössze annyi különbség van az SD és az SSD install között, hogy SSD-nél átírom /boot/config.txt -ben a root elérést sda1 -re. (tudom a PARTUUID elegánsabb de így átmenetileg gyorsabb és működik) illetve fstab-ban #-elem az SD -t. Ezt még mountolt állapotban csinálom mc edit-tel, csak utána csatolom le és úgy megy a PI-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Napelem
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- PlayStation 5
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megnyílt a Huawei hivatalos webshopja Magyarországon - rögtön egy ütős akcióval
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest