Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz Lathronos #6960 üzenetére

Már mi nem lenne a te szinted? Ha az Archot fel bírtad rakni, akkor ez semmivel nem nehezebb. A ~/.config/polybar/config nevű configfáljban szerepelteted a override-redirect = false sort. Nagy valószínűséggel már benne is van, de ki van kommentelve.

Ez ilyen, az ember mindig fejlődik. Már fejlődtél azzal, hogy Ubunturól Archra váltottál, aztán DE-ről Openbox-ra, Tint2-ről a még haladóbb polybar-ra. Ez ilyen fejlődési folyamat, minden lépcsőben fejlődsz valamit, bővül a tudásod, fokozatosan érted meg hogy működnek dolgok.

Bár én azért nem értem, mert egy hónappal ezelőttig majdnem fél éven át Void Linuxot használtam, pont Openbox-szal és polybar-ral, és nálam még ez a override-redirect = false és wm-restack = sor sem, ki volt kommentelve konfigfájlban, anélkül sem volt gondom, a polybar nem volt látható teljes képernyőn.

Egyébként meg ezek az advanced toolok, mint a polybar, ilyenek, nagyon hosszan és bonyolultan lehet konfigolni a konfigfájlban, lényegében annyira összetettek, mintha külön programozási nyelvek lennének. Cserében viszont nagyon rugalmasan testreszabhatók, és bővíthető a tudásuk, olyan szintig, amiről Tint2-nél nem is álmodhatsz.

Új hozzászólás Aktív témák