Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Nos, felraktam a lightdm-et és ugyanaz a probléma. Némi kínlódás után eszembe jutott, hogy a Logitech Unifying-nál van probléma, amit azóta sem javítottak upstream, ezért volt a xinitrc-ben nekem még egy setxkbmap pluszban. Hrrrr.
Viszont most azon agyalok, hogy openbox helyett valami mást is ki kellene próbálni, de nem tudok kitalálni semmi jó indokot, miért ne lenne jó nekem továbbra is az openbox.
Milyen ciki, annyira hozzá vagyok szokva a vim-hez, hogy most i betűt nyomtam ahhoz, hogy Geany-ben módosítsak egy sorban

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB