- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Rar fileokba nem tud belenézni? Azért az gáz. Időnként van vele dolgom
Ahogy elnézem elég nagy kompromiszumokkal jár az mc lés a vifm is.
Dracula nekem is tetszik. Melóhelyen azt használom az új Windows terminal-hoz. Gruvbox se rossz, de pl nekem a Base16 közül a Google Dark jön be. Színséma nálam fontos, mert egyrészt sokat bámulom, másrészt ahogy írtad jól elkülönüljön, de ne legyen mégse bazáris kinézetű.Én már nem átlátszózom. Klasszik kéktől én már nagyon ódzkodom, pedig anno a Norton Commander miatt mennyit bámultam...de most valahogy brrr
Még Openbox-nál abbahagytam. Azonkívűl hogy látványos tud lenni, nálam nem volt haszna, úgyhogy nem terheltem vele tovább a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ahogy elnézem elég nagy kompromiszumokkal jár az mc lés a vifm is.
Még Openbox-nál abbahagytam. Azonkívűl hogy látványos tud lenni, nálam nem volt haszna, úgyhogy nem terheltem vele tovább a rendszert.
BoB