- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ezt nem is vitattam, azért is írtam, hogy a pikaur ALKALMAS a feladatra, hogy az egész rendszert frissítsd vele, nem csak az AUR-os csomagokat.
De! Sok felhasználó van vele úgy, ahogy én. Hogy alapból csak a nem-AUR-os csomagokat frissítik, mert azok binárisan jönnek és gyors a frissítés. Az AUR-ost meg ritkán, mert azoknak a nagy része forráskódból újrapörgetős, ami már időigényes lehet, attól függően, hogy milyen nagy és hány AUR csomag van fent. Ezért szokás a normál csomagokat inkább pacman-nal frissíteni, az AUR-os csomagokhoz meg használni az AUR helper/pacman wrapper megoldásokat.
Ennek ellenére te csináhatod úgy, ahogy te szoktad, mindent pikaurral, nincs is ezzel semmi baj. Csak arra írtam, hogy ezzel a kevesek közé tartozol. Ennyi.
-
akár káros is lehet, mert belefuthatsz két frissítés közötti felemás állapotba, meg nagyon friss bugokba, amiket néhány óra alatt javíthatnak. Biztonságosabb néhány naponta frissíteni.
ez nem véd meg semmitől. több naponta frissítés esetén is kifoghatok két frissítés közti felemás állapotot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Magisk
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged