Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb #6138 üzenetére
Én már egész jól elvagyok az unalmas Mint Cinnamonnal, sose zavart, ha mindent elfelejtek ezt használva, régebben hopperkedtem, de kiutáltak már mindenhonnan, így leszoktam arról is.
Sajna tényleg rohadtul benne vagyok már az X-ekben, ismerem ezt az 1-es és 2-es pontot!
Esetleg pofára is mehet a dolog...
Az én pofámra mindig.
(#6139) májkimiki
Sok kezdő klóner nem is fog itt ilyen-olyan okokból kérdezni, így csak vesződik az ismeretlenek tengerében. Persze nincs nagy létszám, de anno a Manjaro topik is elindult, szinte csak olyan kérdések vannak ott is, ami nem az Arch topikba illik, eleve GUI-s a kérések jó része.
Szóval akkor kifejezeten Archklón hopperkedsz! Az is hasznos egyébként, az alapok ugyanazok, de mindegyik saját archot akar, ez nem igazán jó, hiába a home userek felé nyomakodnak. Egyik sem eredeti, ez a nagy helyzet, a Debianból ki tudott csirázni az Ubuntu és utána annak lettek deratívái, Archklónoknál ez igen ritka, bár minao láttam egy Manjaro klónt is már.Digi topikban volt pár rüparasztó bunkó beszólás irányomba, arra utalt a kolléga!
ott is megszerettek hamar.
Van egy sim- em tőlük, de BP belvárosában belépve épületbe, kampeca lesz a jel, ezért kezdtem a topikjában érdeklődni......de nem kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Revolut
- OLED TV topic
- Civilization VII
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest