Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Ezzel a megadással igen. Ahogy látom egy bizonyos verzió óta van ez fura felfogás. Azelőtt a középrehelyezés az tényleg középrehelyezés volt. Na de a kis g.nyó nem fog ki rajtam, mert programonként meg lehet adni több paramétert is, így pl a pozíciót x, y tengelyen, és a méretet is. Vagyis termite konzol-ra beálltottam ezt:
<application name="termite">
<position force="yes">
<x>520</x>
<y>140</y>
</position>
</application>Vagy ritkán csomagok információinak könnyebb áttekinthetőség miatt használatos pamac:
<application name="pamac-manager">
<position force="yes">
<x>260</x>
<y>150</y>
</position>
<size>
<width>1200</width>
<height>700</height>
</size>
</application>Itt már méretet is állítottam, mert kicsiben nyitja meg, a termite sajűt konfig filejában pedig az ablak méret megadható volt, így nem kellett itt is.
Ha másnak is ilyen gondja lesz, akkor visszakeresve ezen post alapján már menni fog neki

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB