- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Akkor lehet Gyurmafigura volt, aki használja EFI partíció nélkül az UEFI bootot. Lehet azzal keverem, hogy te meg egész lemezes szoftveres titkosítást használsz titkosítatlan bootpartíció nélkül, az is olyan eset, amit nem sikerült megértenem.
Az Archra most haragszok. Újrahúztam bugok miatt, ugyanolyan bugos maradt, mint volt. Problémázik az Intel Modesetting driver és a NetworkManagerben lehal a Wi-Fi. Ez utóbbi problémát meg tudom kerülni, letiltottam a NetworkManagert, és bootkor automatikusan netctl-lel aktiválom a wifi-menu-ben wpa_supplicant-tal aktivált kapcsolatot.
Lehet lesz megoldás a Modesetting driverre is, az SDDM-et is átállítom Waylandre, nem csak a KDE Plasma5-öt. Így talán megszűnik ez a bug is.
Viszont a KDE továbbra is bugos, bezárok egy-két futó programot, Rendszerbeállítások, Konsole, erre jelenti a bugjelentő, hogy az alkalmazás összeomlott segfaulttal. De hiszen én zártam be. Meg a kernel is írogat hibákat leállításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest