Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Akkor lehet Gyurmafigura volt, aki használja EFI partíció nélkül az UEFI bootot. Lehet azzal keverem, hogy te meg egész lemezes szoftveres titkosítást használsz titkosítatlan bootpartíció nélkül, az is olyan eset, amit nem sikerült megértenem.
Az Archra most haragszok. Újrahúztam bugok miatt, ugyanolyan bugos maradt, mint volt. Problémázik az Intel Modesetting driver és a NetworkManagerben lehal a Wi-Fi. Ez utóbbi problémát meg tudom kerülni, letiltottam a NetworkManagert, és bootkor automatikusan netctl-lel aktiválom a wifi-menu-ben wpa_supplicant-tal aktivált kapcsolatot.
Lehet lesz megoldás a Modesetting driverre is, az SDDM-et is átállítom Waylandre, nem csak a KDE Plasma5-öt. Így talán megszűnik ez a bug is.
Viszont a KDE továbbra is bugos, bezárok egy-két futó programot, Rendszerbeállítások, Konsole, erre jelenti a bugjelentő, hogy az alkalmazás összeomlott segfaulttal. De hiszen én zártam be. Meg a kernel is írogat hibákat leállításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB