- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Miért nem írhatsz coming outot? Amúgy hsz.-be is jöhet, hogy miért jobb a Gentoo, mit lehet vele nyerni az Arch ellenében. Egy időben én is gondolkoztam a Gentoon, és biztos nem rossz, de nem hinném, hogy nagy a nyereség Archról váltva, csak felemésztené azt a kevés szabadidőm is. Mai gépeknél már nem dob sokat, ha a helyi CPU-ra jobban van optimalizálva a forgatott kód, egy 486-P2-es gépen még többet számított, sebességben és foglalási méretben is. Talán egy nagyon keveset biztonság terén lehet vele nyerni.
Az Archnál jelentős előny lenne, ha lenne hozzá több magántároló (van egy-kettő, hasonlóak az ubuntus PPA-khoz), és nem csak forrásból lehetne fordítani, hanem bináris AUR is lenne hozzá, 32 és 64 bites csomagokkal, és komplett függőségkezeléssel. Ami még zavar, hogy Archék kezdenek öregedni, kicsit komótosabban frissülnek a csomagok, mint néhány éve. Nem elavultak, de pl. a Fedorában már sokszor frissebbek a csomagok, csak azzal meg az a bajom, hogy nem rolling release disztró. Lehet átállok Arch testingre, még sose próbáltam, elvileg csak a tárolókat kell hozzá átállítani, meg kiadni egy pacman -Syu parancsot, csak nem tudom mennyire stabil a gyakorlatban. Az Arch stable teljesen stabilnak bizonyult, már majd 2 éve használom, 3 gépváltást is átélt, de sose volt vele baj azért, mert frissek a csomagok, és valami bug vagy instabilitási probléma jött volna elő. Lehet nem instabilabb a testing sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest